Kako se pravi sassy voda napitak za mršavljenje

napitak za mrsavljenjeSassy voda je prirodni napitak za mršavljenje, a recept kako se pravi je takav da svako može kod kuće napraviti ovo osvežavajuće piće. Zašto onda trošiti novac na svakakve preparate za mršavljenje, kad je bolje pripremati i piti sassy ili sasi vodu. Sam izbor sastojaka za sassy naptak za mršavljenje deluje obećavajuće, zato što se radi o namirnicama koje skoro da nemaju nikakvih kalorija. Krastavac, nana, đumbir i limun. Razume se da je voda tu glavni sastojak, a dodaje se još nekoliko namirnica, koje čine jedan interesantan i za piće prijatan napitak. Izumitelj ovog, sada već popularnog pića, je novinar i dijetetičar Cynthia Sass.

Kako napraviti sassy vodu recept

Sastojci

2 l flaširane vode
1 krastavac sečen na kolutiće
1 limun sečen na kolutiće
1 kašičica svežeg rendanog đumbira
10 listova sveže nane ili supena kašika usitnjenih suvih listova

Priprema

Sassy vodu ćete napraviti tako što ćete sve ove sastojke pomešati i dobro promešati u vodi, a onda bokal sa poklopcem, teglu ili šerpicu sa sasi vodom ostavite u frižider do sutra. Ujutro odmah imate gotov napitak koji ćete piti ceo dan. Svako veče mežete da pravite sassy za sledeći dan. Pored sasi vode vi još možete piti običnu vodu. Voda je inače saveznik kod mršavljenja i uvek se preporučuje piti dosta vode. Preporučuje se biti i fizički aktivan u toku ove sassy dijete.

Sassy voda iskustva

Sassy voda je svima pristupačan letnji napitak za mršavljenje. Iskustva korisnika su različita. Postoje oni koji tvrde da im odgovara i pomaže ovaj napitak za mršavljenje, a ima i onih koji su se razočarali. Ako analiziramo sastojke, jasno je da tu nema nekih kalorija, pa ovaj napitak nikako ne može da šteti. Može jedino, ako je neko alergičan na neku od ovih namirnica. Sassy napitak za mršavljenje je vrlo prijatan za piće, u odnosu na neke druge recepte za mršavljenje.

Share Button

Ostavite odgovor

error: Content is protected !!